Použite cvrčkovú múku bohatú na živiny a za 10 minút viete pripraviť tento skvelý recept plný bielkovín, navyše úplne bez lepku ! Tieto proteínové palacinky sú ideálne na raňajky, či po cvičení na doplnenie proteínov do vašej stravy.
Viac o využití cvrčej múky sa dočítate v našom článku: "Hmyz ako potravina budúcnosti".
V miske zmiešajte múku, sódu bikarbónu, soľ, škoricu a hnedý cukor, kým sa dobre nespoja.
[sc name="reklama-v-receptoch"][/sc]
V malej miske vyšľahajte vajíčka s jogurtom, vanilkou a maslom. Mokré prísady pridajte do suchých prísad, následne pridajte ½ šálky vody a šľahajte, kým sa dobre nespoja.
Panvicu vymastite maslom alebo kokosovým olejom a na každú palacinku použite asi 2-3 polievkové lyžice cesta. Opekaje 2 min. z každej strany až kým nie sú zlatavé.
Dobrú chuť !